MUAFAKAT MEMBAWA BAROQAH

     ANTARA PERKHIDMATAN KOPERASI
   PERKHIDMATAN SEWA KANOPI
   ANTARA PERKHIDMATAN KOPERASI
  PEMBEKAL CAT & KHIDMAT MENGECAT
   ANTARA PERKHIDMATAN KOPERASI
 MEMBAHARUI INSURAN & KHIDMAT INSURAN ETIQA
     ANTARA PERKHIDMATAN KOPERASI
  PEMBEKAL KERTAS, TONER & COP RUBBER STAMP

Tanggal 18 Julai 2014 Koperasi Ibnu Khalid Kuala Lumpur Berhad (iBK Coop) ditubuhkan. Ia berdaftar dengan Suruhanjaya Koperasi Malaysia (w-4-0980). iBK Coop adalah anggota ANGKASA sejak 30 Disember 2014

Objektif utama penubuhan ialah untuk meningkatkan taraf sosio-ekonomi dan saling membantu dalam hal-hal kebajikan, pendidikan, keushawanan dan aktiviti-aktiviti yang akhirnya boleh memperkukuhkan ukhwah di kalangan ahli-ahli sepertimana yang di tuntut oleh agama kita. MUAFAKAT MEMBAWA BAROQAH adalah slogan yang digunakan untuk mencapai misi tersebut. Ada pun teras aktiviti iBK Coop masa kini boleh dibahagikan seperti berikut ;


MUAFAKAT MEMBAWA BAROQAH


KHIDMAT SEWA KANOPI

KOPERASI IBNU KHALID KUALA LUMPUR BERHAD ada menyediakan pakej-pakej khusus untuk pelanggan yang perlukan set lengkap kanopi Arabian. Pakej ini lengkap bersama peralatan yang telah disusun mengikut keperluan. Antara Pakej dari kami; Pakej Tiara, Pakej Mutiara, Pakej Gemilang dan  Set-set Asas iBK Coop Canopy.  Dengan harga patut dan kanopi dijaga dengan baik.
 KLIK UNTUK SELANJUTNYA 

PEMBEKAL KERTAS, TONER DAN COP RUBBER STAMP

iBK Coop juga pro aktif membekal kertas, toner dan cop rubber stamp. Dewasa ini, koperasi, sekolah dan firma swasta adalah antara pelanggan kami. Kami turut mengambil bahagian dalam tender yang dikeluarkan oleh agensi – agensi Kerajaan kerana iBK Coop berdaftar dalam bidang berkenaan dengan Kementerian Kewangan.


 KLIK UNTUK SELANJUTNYA 


Perkenalkan Aktiviti terbaharu Koperasi Ibnu Khalid Kuala Lumpur Berhad (iBK Coop) bagi menggalakkan  perniagaan maya dikalangan Ahli Koperasi. Bagi ahli yang mempunyai perniagaan, kini boleh berniaga secara maya melalui iBK Coop KEDAI MAYA AHLI.


 KLIK UNTUK SELANJUTNYA 

PEMBEKAL CAT & KHIDMAT MENGECAT

KOPERASI IBNU KHALID KUALA LUMPUR BERHAD (iBK Coop) juga membekalkan pelbagai jenis cat hiasan dan menyediakan perkhidmatan mengecat seperti rumah kediaman, premis perniagaan, pejabat, kuarters, dewan orang ramai, masjid, pusat konvensyen, bangunan bertingkat dan lain-lain. Kami juga menawarkan khidmat membekal cat dan khidmat mengecat kepada agensi-agensi kerajaan serta syarikat GLC kerana iBK Coop turut berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia.


 KLIK UNTUK SELANJUTNYA 

iBK Coop @ FACEBOOK

PERBAHARUI TAKAFUL AM & INSURANS KENDERAAN

Kami merupakan Ejen Korporat Takaful Am dan Ejen Kiosk MYEG yang menyediakan perkhidmatan perbaharuan Takaful Am atau Insurans Kenderaan. Kami juga menyediakan perkhidmatan pembelian insuran peribadi.


 KLIK UNTUK SELANJUTNYA